Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.

25.10.2019

Huomenna lauantaina Meidän Kauppisella on luvassa eläimellistä menoa, kun koiralauman vieraaksi saapuu paraislainen susilauma SC Wolves. SC Wolves on voittanut kauden neljästä pelatusta pelistään yhden ja löytyy täten sarjataulukon jumbosiljalta kolmella pisteellä.

-Treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja ollaan koko ajan oltu kiinni siinä itse ”pihvissä”, mitä ollaan haluttu harjoitella. Uskon tekemisen olevan sillä tasolla, että saadaan tasaisuus pelaamiseen tuon hyvän harjoittelun kautta. Pyritään pelaamaan jokainen peli samanlaisella kovalla ja hyvällä intensiteetillä ja tarkalla tekemisellä, kuten viime lauantaina. Tietenkin pyrkien koko ajan kehittymään ja parantamaan, kertoo SalBan päävalmentaja Jani Rajala joukkueen kuulumisia.

SalBan valmennus jatkaa joukkueen kanssa missiotaan paremmasta ja kehittyneemmästä pelitavasta laadukkaalla ja monipuolisella harjoittelulla, jolla pyritään luomaan tuloksia pidemmälle tähdäten. Kotiyleisö pääsi nauttimaan harjoittelun tuottamista tuloksista jo viime viikon lauantain ottelussa, eikä koiralauma aio tuottaa pettymystä kotiyleisölle tänäkään viikonloppuna.

-Toiminta ja harjoittelu määrää sen, että jos haluat voittaa, on oltava parempi kuin se kaveri siellä vastassa. Jos haluat kehittyä niin sun pitää harjoitella laadukkaasti, monipuolisesti ja oikeasti ymmärtää mitä se vaatii. Se on meidän kauden iso kuva, Rajala summaa.

Lauantaista on tulossa Meidän Kauppiksella hyvin salibandyn täyteinen päivä. Ennen miesten edustuksen illan ottelua, pelaavat SalBan C1-pojat kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Tule seuraamaan nuorempien salbalaisten taidonnäytteitä Meidän Kauppikselle klo 12.00 olevaan peliin veloituksetta.

Lauantaina 26.10.2019 SalBa – SC Wolves klo 18.00 Meidän Kauppiksella.

Lipunmyynti aukeaa tunti ennen ottelun alkua. Liput 5€. Alle 8-vuotiaat, pelipaita päällä tai toimihenkilökortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ota haltuun joukkueiden kokoonpanot ja ottelun tilastoseuranta pelipäivänä täältä!

Nähdään lauantaina, Meidän Kauppiksella!

09.11.2019SalBan kuukauden juniori!
01.11.2019Koiralauma lähti kotiin pisteittä lukemin 9-2
31.10.2019Perjantaina lähdetään vieraisiin Vehmaalle
26.10.2019Koiralauma ei kyennyt tänään parhaimpaansa - SC Wolves vei pisteet Paraisille lukemin 5-9
25.10.2019Lauantaina luvassa eläimellinen taisto - koiralauman saa vieraakseen SC Wolves:in Paraisilta.
19.10.2019SalBa katkaisee Wirmon voittoputken - pisteet pidetään Raumalla huikein lukemin 7-4!
18.10.2019Meidän Kauppiksella nähdään lauantaina vanhoja tuttuja
12.10.2019Perjantai-illan ottelusta pisteet jäivät isännille Turkuun lukemin 9-5
10.10.2019Perjantain myöhäisillan ottelussa nousee vastaan FBC Turku 2
04.10.2019Porilaiset pitivät kiinni pisteistä kynsin ja hampain - SalBa lähti takaisin kotiin Raumalle pisteittä

Siirry arkistoon »