Janne Kuusiluoto miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajaksi

Janne Kuusiluoto siirtyy FBT Karhuista miesten edustusjoukkueeseemme kauden 2021-2022 kattavalla sopimuksella. 

-SalBa alkoi kuulostaa enemmän ja enemmän houkuttelevammalta, mitä enemmän puheluita Rokosan kanssa tuli soiteltua. Varmasti hyvä vaihtoehto omaa uraa ajatellessa Kuusiluoto toteaa. 

-Rauman SalBaa mietittäessä tuli muutaman kerran juteltua vanhojen SalBa-pelureiden kanssa (Kallio, Prokki, Lahtinen), kun itsellä ei seurasta oikein mitään tietoa ennakkoon ollut.

Odotan joukkueelta ensi kaudelta hyvää ja tasaista menestystä koko kauden ajan, toivottavasti aina pleijareihin asti tietysti. 

Kolmas Divarin mestaruus ei varmasti maistuisi huonolta, Kuusiluoto päättää haastattelun hymyillen. 

-Olen yrittänyt saada Jannen siskoa (Heliä) useana kautena pelaamaan naisten edustusjoukkueeseemme, mutta onneksi veli osasi tehdä oikean päätöksen. 

Janne on kuukauden verran ollut joukkueen mukana ja sopii oikein hyvin luonteeltaan tuohon meidän omanlaatuiseen orkesteriin. Pelitaidot eivät ole tulleet yllätyksenä ja Janne on oikein hyvä vahvistus lähtökohtaisesti meidän kahteen kärkiketjuumme, joukkueen valmentaja Joni Rokosa arvio

Miesten edustusjoukkueessa on nyt sopimuspelaajia kolme maalivahtia ja 25 kenttäpelaajaa. 

-Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen, miten onnistuttiin joukkueen kokoamisessa tälläkin kaudella. Muutama pelaaja jäi viime kaudelta pois, mutta hekin taitavat kaikki vielä harjoitella meidän mukana ja uusia pelaajia liittyi mukaan maltillisesti sarjanoususta huolimatta.

-Täytyy myös olla tosi tyytyväinen, miten ollaan onnistuttu reilussa vuodessa rakentamaan yhtenäiseksi yläpään kilpailullisuuden kokonaisuutta. Miesten kakkosjoukkueen runko koostuu aika monta pääsarjaottelua pelanneista pelaajista, jota täydennetään peleihin edustuksen farmipelaajista ja AB-akatemiastamme. Akatemiamalli ei ole koskaa aukoton ja aina pystyy kehittämään, mutta nyt pystymme tarjoamaan salibandyurallaan eteenpäin haluaville pelaajille laadukkaan ympäristön. Tähän kun vielä lisätään kolmesti viikossa toteutettavat aamutreenit, niin hyvien kilpailullisten tuloksien tekemisen prosentit varmasti kasvavat positiisempaan suuntaan. 

Sopimustilanne 1.7.2021:

#5 Niko Kaerla

#8 Akseli Härkönen 

#10 Tomi Lahti 

#11 Mikko Viitanen 

#14 Tuomas Arola

#16 Henry Stenfors 

#18 Lari Lahti

#21 Jesse Aalto

#22 Jan-Erik Aaltonen

#23 Lassi Lähdesmäki

#26 Mikael Niemi

#27 Jani Lehtoniemi

#28 Santeri Nieminen 

#29 Tommi Mieskoski

#30 Jesse Heinonen

#31 Jonne Aaltonen

#33 Vertti Huovilainen 

#41 Miika Tuominen

#55 Aake Lehtonen 

#58 Mikko Immonen 

#61 Ville-Petteri Lilja

#72 Joona Lehtoniemi

#77 Jesse Nurmi

#88 Juha Keskitalo

#89 Roope Osmonen 

#91 Janne Kuusiluoto

#94 Jani Lahti

#97 Joonas Tommila

Kauden 2021-2022 miesten edustusjoukkueen kausikortteja voi halutessaan ostaa miesten ja naisten edustusjoukkueen pelaajilta. Jokaisesta 60€ kausikortista menee 20€ naisten joukkueen toiminnan tukemiseen.  Divarin runkosarja käynnistyy 12.9.2021, kun viime kauden runkosarjan kakkonen FBC Turku saapuu Raumalle klo 17:00 alkavaan otteluun.