Jani Lahti jatkaa koirapaidassa!

Jani Lahti jatkaa koirapaitojen maalin suulla myös kaudella 2023-2024 📝🤝

Lahti sijoittui viime kauden runkosarjassa enemmän pelanneista maalivahdeista torjuntaprosenteissa sijalle kolme! Jani on SalBan oma kasvatti, joka on Divaritasolla lyönyt itsensä selkeästi lävitse viimeisen kahden kauden aikana.

Jani Lahden kommenti jatkosopimuksestaan:
-Loppujen lopuksi helppo päätös jatkaa Raumalla. Vahva koirasydän teki päätöksen ja lähdetään ottamaan seuraava steppi joukkueena!

-Henkilökohtaisesti lähden ottamaan taas yhden askeleen eteenpäin ja kesäreeneissä en ei armoa tunneta. Olen myös tilannut netistä itselleni ehjän kauden, joka pitäisi saapua kotiovelle ihan näillä näppäimillä!

-Kova joukkue ollaan saamassa jalkeille ja katsotaan mihin tuleva koiralauma itsensä vielä vie. Toivottavasti kannattajat löytävät itsensä Jaakolle myös ensikaudellakin ja saadaan hyvät karnevaalit käyntiin! 🙌🏻

Toiminnanjohtaja Joni Rokosan kommentit Janin jatkosta
-Muutama harmillinen loukki parin viime kauden aikana, mutta muuten Jani ollut todella tärkeässä roolissa meidän ”uudessa tulemisessamme” viimeisen kolmen kauden aikana. Jani on muutenkin ottanut joukkueessa jatkuvasti isompaa roolia pukuhuoneen puolella, joten pelitaitojen lisäksi myös tärkeä pelaaja joukkueelle.

Miesten pelaajasopimuksia julkaistaan 2-3kpl / viikko tahdilla 👊