Jaakko Arena toimii miesten edustusjoukkueen uutena pelipaikkana seuraavat kolme kautta

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue pelaa seuraavat kolme kautta Jaakko Arenalla (entinen Kauppis). 

Jaakko Arenan ensimmäinen ottelu pelataan huomenna sunnuntaina 12.9.2021 kello 17:00 alkaen, kun miesten edustusjoukkue kohtaa Divarin avausottelussa FBC Turun. Kannattaa ottelun lisäksi tulla katsomaan, miten uuden Arenan ilme on muuttunut. 

Jaakko-Tuotteen toimitusjohtaja Aki Harjunpään kommentit yhteistyöstä SalBan kanssa

-Yhteistyö SalBan kanssa on sujunut hyvin koko ajan, ja olemme olleet mukana jo vuosikymmenen ajan. SalBa on tuossa ajassa kasvanut ”pikkupojasta aikuiseksi”, ja samalla toiminnan taso, leveys ja laatu ovat parantuneet valtavasti. On ollut ilo seurata tätä kehitystä läheltä!

-Jaakko-Tuote Oy on erittäin perinteinen perheyhtiö, jossa on sukupolven vaihdoksen johdosta hieman modernia twistiä mukana. Näin ollen olemme rohkeasti astumassa seuraavalle tasolle myös markkinointiviestinnässä ja tässä yksi esimerkki siitä. Jaakko Arenan kautta haluamme myös viestiä sitä, että koronan jäljiltä olemme edelleen olemassa ja menossa vahvasti eteenpäin, sekä SalBa että Jaakko-Tuote. Elämä voittaa ja on edelleen paljon positiivisia asioita, joista voimme olla ylpeitä ja ammentaa voimia tulevaan.

-Lisäksi Rauman kaupungin päätös uuden Kampuksen lattiamateriaalista oli pieni kipinä tähän sopimukseen. SalBan päätös jäädä pois Karin Kampuksen käyttäjistä oli lopulta odotettu. Nyt Kauppis on kokonaan SalBan ja siitä voidaan yhdessä tehdä entistäkin vaikeampi paikka vastustajille. Tämä luo lisää intoa tehdä pitkäaikainen sopimus Jaakko Arena -nimestä myös meillä firmassa.

-Tulevalta kaudelta toivon SalBan menestystä ja vähintään play-off paikkaa Divarissa. Jatkossa haaveissa on, että SalBa pelaa F-liigaa, 2-3 vuoden kuluttua omien kasvattien johdolla. Tämä lienee kunnianhimoinen tavoite, mutta realistinen?! Kovaa työtä se vaatii kaikilta asianosaisilta, mutta yhteisön voima ja halu menestyä voi johtaa suuriin tekoihin myös pienellä paikkakunnalla. Kaikille SalBan junioreille haluan lähettää terveisiä, että tulevat innolla seuraamaan SalBan otteita Jaakko-Arenalle ja pysyvät hyvän harrastuksen parissa myös koronan jälkeen! Tervetuloa puolestani kaikki vanhat ja uudet fanit seuraamaan loistavaa, taistelevaa kotijoukkuetta Jaakko Arenan lehtereille!

Rauman SalBan puheenjohtaja Sanna Nurmen mietteet yhteistyöstä 

-Fiilikset ovat tottakai hyvät ja tämä on todella hieno asia SalBalle. 

Jaakko-Tuote on ollut pitkään seuran toiminnassa mukana ja nähneet miten SalBassa järjestetään hyvää seuratoimintaa. 

Tämä yhteistyö osoittaa sitoutumista sekä arvostusta puolin ja toisin. 

-Pitkäkestoinen yhteistyö ja kumppanuus lähialueiden ja paikallisten toimijoiden välillä on meille tärkeää. 

-Miesten edustusjoukkueemme kausi alkaa huomenna sunnuntaina, toivotan kaikki vanhat ja uudet fanit tervetulleeksi 

katsomaan salibandya paikanpäälle. Nähdään Jaakko Arenalla!