Edustusjoukkueistamme yhteinen yksikkö

Rauman SalBan rakenteellisten muutosten yksi konkreettinen toimi on yhdistää miesten ja naisten edustusjoukkueet yhdeksi yhteiseksi yksiköksi.

Miesten edustusjoukkueen taustaryhmän toimintoja on seurassamme rakennettu pitkän aikaa, mutta pitää olla tapamme mukaan rehellinen, että naisten joukkueen taustahenkilöiden määrää emme ole pystyneet vahvistamaan läheskään samalla tavalla. Tällä muutoksella saamme molempien joukkueiden arjen taustatehtävien hoitamisen tehokkaammaksi ja käytettävissä olevat resurssit paremmin molempien joukkueiden käyttöön. 

Olemme pystyneet tuomaan kuitenkin pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti kausi kerrallaan naisten toimintaa lähemmäksi miesten toimintaa. Konkreettisesti kerrottuna viidessä vuodessa naisten pelaajien omasta joukkueen pyörittämisestä siihen pisteeseen, että pelaajat saavat keskittyä pelaamiseen ja taustat pystyvät tarjoamaan kausimaksuttoman kauden.

Tämä yhdistyminen on seuraava iso askel, jolla takaamme myös naisten joukkueelle kilpailullisia mahdollisuuksia ja valmiuksia nousta valtakunnalliseen Divariin ensi kauden päätteeksi.

Taloudelliset panostukset tietysti vaativat aina myös joukkueen vastaamista huutoon. Harjoituskulttuurin kehittäminen on se juttu, mihin joukkueen pitää nyt vastata.

Näemme, että pystymme tällä muutoksella palvelemaan paremmin nykyisiä ja uusia yhteistyökumppaneitamme. 

Lisätietoja aiheesta

Joni Rokosa, Toiminnanjohtaja

044 2780277

joni.rokosa@salba.fi