Share |

Seurainfo

Rauman SalBa on 1993 perustettu salibandyn erikoisseura. Nykyisellään menossa on 23 toimintavuosi ja seurakin on kasvanut jo yli 400 jäsenen seuraksi. 

SalBalla on 10 joukkuetta juniorisarjoissa (A-F2) sekä salibandykoulutoimintaa perheen pienimmille. Aikuisjoukkueista miesten 2.joukkue ja naisten joukkue pelaavat Länsirannikon 3.divisioonia sekä ikämiehet M35 sarjassa.  

Seuran lippulaivana toimii miesten edustusjoukkue, joka pelaa kaudella 2016-17 3. kauttaan Salibandyliigassa. Sarjatoiminnan lisäksi SalBalla on aikuisten harrasteryhmä ja kaksi tyttöjoukkuetta (99/04- ja 04/06-syntyneet).

SalBa on kehittyvä seura, jossa asiat tehdään ja otetaan vakavasti, mutta muistetaan kuitenkin pitää myös se kuuluisa pilke silmäkulmassa. 

Roolimme nuorten urheiljoiden parissa on moninainen. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden kehittää itseään pelaajina osaavan valmennuksen alaisuudessa, mutta roolimme on myös kasvatuksellisesti tärkeä, tarjoamme nuorille liikunnallisen elämäntavan ja yhteenkuuluvuuden tunteen.