Share |

Seurainfo

Rauman SalBa on 1993 perustettu salibandyn erikoisseura. Nykyisellään menossa on 26 toimintavuosi ja seurakin on kasvanut jo yli 500 jäsenen seuraksi. 

SalBalla on tällä hetkellä poikajuniorisarjoissa (A-F2) sekä salibandykoulutoimintaa perheen pienimmille. Tyttöjoukkueita SalBalla on minitytöt, D-tytöt ja A-tytöt.  Aikuisjoukkueista miesten 2.joukkue pelaa Länsirannikon 3.divisioonaa. M35-joukkue pelaa omanikäistensä sarjaa ja lisäksi meillä on aikuisille suunnattu harrastesähly. 

Seuran lippulaivoina toimivat miesten edustusjoukkue, joka pelaa kaudella 2018-19 Divarissa ja naisten edustusjoukkue, joka pelaa Länsirannikon 2.divisioonassa. 

SalBa on kehittyvä seura, jossa asiat tehdään ja otetaan vakavasti, mutta muistetaan kuitenkin pitää myös se kuuluisa pilke silmäkulmassa. 

Roolimme nuorten urheiljoiden parissa on moninainen. Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden kehittää itseään pelaajina osaavan valmennuksen alaisuudessa, mutta roolimme on myös kasvatuksellisesti tärkeä, tarjoamme nuorille liikunnallisen elämäntavan ja yhteenkuuluvuuden tunteen.